Ligging

De ingang van de school is gelegen in de Gentpoortstraat nr. 37.

De voetgangers komen de school binnen en verlaten die via de Gentpoortstraat. De fietsers en bromfietsers gebruiken de toegangspoort aan de Leiedam. Ze laten hun fiets/bromfiets gesloten achter in de overdekte fietsenstalling.

Bereikbaarheid

Leiepoort campus Sint-Theresia is uitstekend gelegen en is zowel te voet of met de fiets/bromfiets, als met de wagen of het openbaar vervoer perfect bereikbaar.

Te voet, met de fiets of bromfiets

Als de afstand het toelaat, kunnen we het fietsen naar school alleen maar toejuichen. Het is een gezonde ontspanning vóór en na een lesdag en een belangrijke stap in de groei naar zelfstandigheid. Het dragen van een fluohesje en een fietshelm wordt door de school sterk aangeraden.

Met de bus

  • Met de bussen van De Lijn is de school goed bereikbaar. De bussen hebben haltes op wandelafstand van de school.
    Plan je route naar onze school met De Lijn via deze link: delijn.be
  • Je kan ook op school geraken met het gemeenschappelijk busvervoer (de schoolbus). Wie kan meerijden met de schoolbus, wordt bepaald door je woonplaats.

Met de trein

De school ligt op 10 minuten wandelen van het station van Deinze.

Deinze ligt op de spoorlijn 75 Gent-Kortrijk. Vanuit Deinze vertrekt ook de spoorlijn 73 naar De Panne.

De dienstregeling van de treinen kan je raadplegen op www.b-rail.be.

Met de wagen

De school is vanuit alle richtingen bereikbaar met de wagen. Uiteraard zorgt dit voor de nodige drukte in de straten rond de school. In de onmiddellijke schoolomgeving geldt
zone 30.

In de omgeving van de school is het betalend parkeren. Vrij parkeren kan op parking P1 (Brielpoort) en P2 (Leon Declercqstraat).

Meer info over de bereikbaarheid van onze school vind je in de brochure bereikbaarheid regio Deinze - Ideaal.