De ouderraad van Leiepoort campus Sint-Hendrik nodigt u graag uit naar de respectshow op dinsdag 3 oktober 2023 om 19.30 uur. Thomas Raemdonck en Pieter Loncke nemen u tijdens een ludieke en leerrijke voorstelling mee in hun kijk op respect. Het belooft een ontspannende avond vol humor, ernst, verhaaltjes en muziek te worden over een waarde waar onze wereld nooit teveel van heeft. De voorstelling vindt plaats in de aula Magna van de kapel Sint-Hendrik. De toegang is gratis.

Schrijf je in


De ouderraad van Leiepoort campus Sint-Hendrik nodigt u graag uit voor een wandeling met lekkere stops door Deinze op zondag 8 oktober 2023. We vertrekken op school tussen 13.00 uur en 14.00 uur voor een wandeling van 8 kilometer met een ludieke fotowedstrijd. We eindigen opnieuw op school voor een welverdiend aperitief en frietjes à volonté. Tijdens het aperitief- en frietjesmoment is er een tombola met allerlei geschenken van lokale handelaars en enkele fantastische topprijzen.

Schrijf je in


De startgids biedt een handig overzicht met praktische info over het einde van de vakantie en de start van het nieuwe schooljaar. Zo willen we onze leerlingen en hun ouder(s) met een gerust gevoel aan het nieuwe schooljaar laten starten. Op de eerste schooldag wordt voor de leerlingen de belangrijkste info ook overlopen in de klas met de klassenleraar.

Open de startgids 2023-2024


Je ontving een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het digitale bestelformulier voor het bestellen van je boeken. Je haalt eind augustus je boeken af in de Magrittezaal volgens onderstaand schema. Je betaalt het volledige boekenpakket vooraf via overschrijving. (...)


Voor het nieuwe jaarthema vertrekken we vanuit het eerste Bijbelverhaal waarin God vanuit de chaos de hemel en de aarde schept. Vooraleer de dieren en mensen op de wereld worden gezet, creëert God licht, vaste grond en de hemelkoepel, zodat mens en dier in harmonie kunnen leven. Drie symbolen die we willen accentueren. (...)


Onze school is open tijdens de zomervakantie op weekdagen telkens van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur:

  • van maandag 3 juli tot en met donderdag 6 juli 2023,
  • van woensdag 16 augustus tot en met donderdag 31 augustus 2023.