Je ontving een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het digitale bestelformulier voor het bestellen van je boeken. Je haalt eind augustus je boeken af in de Magrittezaal volgens onderstaand schema. Je betaalt het volledige boekenpakket vooraf via overschrijving. (...)

 

Boeken bestellen

Je volgde dit schooljaar les op onze school:

 • Je ontving op dinsdag 20 juni 2023 een e-mail met daarin een persoonlijke link naar het digitale bestelformulier voor het bestellen van je boeken. Die e-mail werd ook naar je ouder(s) verzonden.
 • Als je de school verlaat, zend je de boekenlijst ‘0 Ik verlaat de school’ door. Zo breng je het boekenfonds op de hoogte en zo vermijd je de herinnerings-e-mails om je boekenlijst voor volgend schooljaar in te zenden.

Je bent een nieuwe leerling:

 • Je schreef je in vóór 20 juni 2023:
  Je ontving op maandag 19 juni 2023 een e-mail met persoonlijk link op elk e-mailadres dat bij inschrijving bekend gemaakt werd.
 • Je schrijft je in na 20 juni 2023:
  Je ontvangt binnen de vijf dagen na inschrijving een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Indien de e-mail vijf dagen na inschrijving niet toegekomen is, kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hulpmiddelen

 • Boekenlijsten 2022-2023: een pdf-bestand met daarin alle boekenlijsten van het huidige schooljaar. Nuttig als je vooraf eens wilt nakijken welke boeken je kan doorverkopen.
 • Boekenlijsten 2023-2024: een pdf-bestand met daarin alle boekenlijsten van het komende schooljaar. Nuttig als je vooraf eens wilt nakijken of je al boeken kan overkopen en niet meer digitaal moet bestellen.
 • Indien je een probleem hebt bij het invullen van je boekenlijst, kan je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Boeken afhalen

Je haalt eind augustus je boeken af in de Magrittezaal volgens onderstaand schema, in de voormiddag tussen 8.30 uur en 12.00 uur en in de namiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Je betaalt het volledige boekenpakket vooraf via overschrijving.

 • maandagnamiddag 28 augustus: vijfde- en zesdejaars
 • dinsdag 29 augustus: eerstejaars
 • woensdag 30 augustus: tweedejaars
 • donderdag 31 augustus: derde- en vierdejaars

 

Bij het afhalen van de boeken ontvang je drie leerlingenfiches die je de eerste schooldag, zorgvuldig ingevuld, afgeeft.

In de startgids vind je heel wat praktische informatie over de eerste schooldag en het nieuwe schooljaar. Je ontvangt rond 25 augustus deze gids via e-mail. Als nieuwe leerling ontvang je de startgids samen met het schoolreglement bij het afhalen van de boeken.

Als nieuwe leerling ontvang je de Money$afe-badge op de eerste schooldag.

Als eerstejaar ontvang je het Chromebook, een beschermhoes en oplader samen met je logingegevens tijdens de eerste les computerwetenschappen. Je leert dan meteen de eerste kneepjes van het vak. Als instromer onvang je dit op de eerste schooldag.